Έιντε: Αυξημένη αισιοδοξία για επανέναρξη των συνομιλιών εντός της άνοιξης

Έιντε: Αυξημένη αισιοδοξία για επανέναρξη των συνομιλιών εντός της άνοιξης

Αισιοδοξία ότι οι συνομιλίες στο Κυπριακό μπορεί να επανεκκινήσουν μέσα στην άνοιξη, εξέφρασε ο ο Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέας του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ Έιντε σε ανάρτησή του στο twitter.

O κ. Έιντε αναφέρει ότι είχε σήμερα καλές συναντήσεις τόσο με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη όσο και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου και τους συμβούλους τους, προσθέτοντας ότι υπάρχει αυξημένη αισιοδοξία για επανέναρξη των συνομιλιών την Άνοιξη.

«Καλές οι συναντήσεις με τους Αναστασιάδη, Έρογλου, Εργκιούν και Μαυρογιάννη. Αυξημένη αισιοδοξία ότι οι συνομιλίες για το Κυπριακό μπορεί να ξαναρχίσουν την άνοιξη», γράφει ο κ. Έιντε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE