ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE: Ανόρθωση – Αλ Τααβόν 1-1 (Β΄ ημίχρονο)

LIVE: Ανόρθωση – Αλ Τααβόν 1-1 (Β΄ ημίχρονο)

LIVE ενημέρωση για το φιλικό ματς της Ανόρθωσης με αντίπαλο την Αλ Τααβόν:

 

 

56΄ Σουτ του Εγγλεζου από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε λίγο έξω από την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα.

46΄ ΕΝΑΡΞΗ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

45΄ Λήξη Α΄ ημιχρόνου, 1-1.

36΄ Ισοφάριση για την Αλ Ταβοον. Δεν έγινε σωστή απομάκρυνση, έγινε ένα σουτ το οποίο απομάκρυνε αρχικά ο Λορια, πήρε όμως το ριμπάουντ αντίπαλος ποδοσφαιριστής για να κάνει από κοντά το 1-1.

33΄ Κεφαλιά από αντίπαλο ποδοσφαιριστή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, πέρασε πάνω από τη εστία του Λορια που παρακολουθούσε την πορεία της μπάλας

20΄ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση! Ο Κατσαράβα πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Οκριασβίλι, ο οποίος από πολύ κοντά και σε ευνοϊκό σημείο, έκανε το 1-0!

14΄ Καλή στιγμή για την Αλ Ταβοον. Έγινε επίθεση από τα αριστερά, με τον Βργκοτς να απομακρύνει τελευταία στιγμή ένα πολύ επικίνδυνο γύρισμα στο σημείο του πέναλτι.

10΄ Εκπληκτική μπαλιά του Γκαλίτσιου από τα δεξιά, η κεφαλιά του Κατσαράβα όμως από ευνοϊκό σημείο, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

7΄ Τεράστια ευκαιρία για την Ανόρθωση. Ο Κατσαράβα έδωσε στον επερχόμενο Οκριασβίλι, ο οποίος μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω

1΄ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ.

Ανόρθωση (Κετσπάγια): Λόρια, Σελίν, Σίλντενφελντ, Βργκοτς, Γκαλίτσιος, Κ. Αρτυματάς, Μαργκάσα, Κοφί, Οκριασβίλι, Ράγιος, Κατσιαράβα.

Δείτε την αρχική ενδεκάδα της «Κυρίας»:

Μαζί θα παρακολουθήσουμε LIVE την εξέλιξη του αποψινού (24/07, 20:00) φιλικού αγώνα προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία, ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Αλ Τααβόν.

Καλησπέρα σας από το ThemaSports.com!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top