Είναι ανώτερος από τη Σάμροκ και καλείται να το επιβεβαιώσει και στο γήπεδο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Είναι ανώτερος από τη Σάμροκ και καλείται να το επιβεβαιώσει και στο γήπεδο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Την τελευταία του προπόνηση πριν από τον αγώνα της Πέμπτης (25/07, 22:00) με αντίπαλο την Ιρλανδική Σάμροκ Ρόβερς, στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης (24/07) ο Απόλλωνας.

Οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή προπονήθηκαν στο κυρίως γήπεδο του «Tallaght».

Στο αγωνιστικό μέρος, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και ιδανικές καιρικές συνθήκες.

Το κυρίως μέρος της τελευταίας προπόνησης, αναλώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα, τακτικής και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό, με τον Κύπριο τεχνικό να κάνει κάποιες δοκιμές ενόψει του αγώνα με τους Ιρλανδούς.

Ο προπονητής του Απόλλωνα έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει και την τακτική που θα ακολουθήσει και αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, σε σχέση με το προηγούμενο επίσημο παιχνίδι με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΓΣΠ.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση της Λεμεσιανής ομάδας:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.