Μαρόκο: 15 νεκροί από κατολίσθηση στην Οροσειρά Άτλας

Μαρόκο: 15 νεκροί από κατολίσθηση στην Οροσειρά Άτλας

Δέκα πέντε άνθρωποι, όλοι τους επιβαίνοντες σε ένα βαν, έχασαν τη ζωή τους από κατολίσθηση στην οροσειρά Άτλας, νότια του Μαρακές, έγινε σήμερα γνωστό από τις τοπικές αρχές.

Η κατολίσθηση, που προκλήθηκε από τις καταρρακτώδεις βροχές, είχε ως αποτέλεσμα το βανάκι να καταπλακωθεί από όγκους λάσπης την Τετάρτη το βράδυ στην περιοχή Άσνι.

Τα πτώματα 11 γυναικών, τριών ανδρών και ενός παιδιού ανασύρθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας από το όχημα, ανέφεραν οι αρχές σε μια ανακοίνωση.

Το βαν μετέφερε επιβάτες από την Καζαμπλάνκα στο χωριό Ταλιούιν, σε απόσταση 670 χλμ νότια του Ραμπάτ.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανεβαίνουν ήδη στο βήμα και να τοποθετούνται επί των βασικών κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής.