ΠΑΡΑ-THEMA

Πώς απάντησε ο πρώην Αρχηγός Αστυνομίας σε σχόλιο– «Θα ήταν μεγαλύτερη επιτυχία αν δεν αφήνατε έναν κατά συρροήν δολοφόνο…»

Πώς απάντησε ο πρώην Αρχηγός Αστυνομίας σε σχόλιο– «Θα ήταν μεγαλύτερη επιτυχία αν δεν αφήνατε έναν κατά συρροήν δολοφόνο…»

Ενδιαφέρουσα στιχομυθία είχε σχετικά πρόσφατα στο twitter ο πρώην Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, με χρήση του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τέως επικεφαλής του αστυνομικού σώματος δείχνει να θεωρεί ότι δεν έχει ευθύνη για τα εγκλήματα του Νίκου Μεταξά, ο οποίος από το 2016 άνοιξε ένα πρωτοφανή κύκλο αίματος με θύματα δυο παιδιά και πέντε γυναίκες.

Ο κ. Χρυσοστόμου σχολιάζοντας πρόσφατη επίσκεψη στην Κύπρο του γενικού γραμματέα της Interpol, υπενθύμισε για τις δικές του σχετικές προσπάθειες, ενώ παρουσίασε το γεγονός ως επιτυχία.

Για να πάρει απάντηση από τον χρήστη του twitter «Τζέισων»: «Μεγάλη επιτυχία πρώην αρχηγέ μου. Μεγαλύτερη επιτυχία θα ήταν να μην αφηνατε ένα κατά συρροή δολοφόνο να σκοτώσει 7 πλάσματα».

Ο κ. Χρυσοστόμου απάντησε ως ακολούθως, δείχνοντας πως δεν συμφωνεί με αυτή τη θέση: «Εννοείτε ότι εγώ άφησα να γίνει αυτό; Πολύ θα ήθελα να σας απαντούσα. Δυστυχώς δεν μπορώ καθότι εκκρεμεί η ολοκλήρωση της έρευνας από τους ανακριτές που διόρισε η Ανεξ. Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας με οδηγίες του Γ. Εισαγγελέα. Επιφυλάσσομαι».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top