Ένταση κατά τη συζήτηση για το «Εστία» - «Δεν κάμνεις για Πρόεδρος», φώναξε παρευρισκόμενη

Ένταση κατά τη συζήτηση για το «Εστία» - «Δεν κάμνεις για Πρόεδρος», φώναξε παρευρισκόμενη

Ένταση προκλήθηκε κατά το τέλος της συζήτησης στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών για το «Εστία» όταν παρευρισκόμενη ήθελε να πάρει το λόγο.

Η παρευρισκόμενη – η οποία ανήκει σε Σύνδεσμο Δανειοληπτών - μετά το τέλος της συζήτησης για το «Εστία» και ενώ στο χώρο βρισκόταν ακόμη ο Υπουργός Οικονομικών ζήτησε το λόγο. 

Ωστόσο, ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Άγγελος Βότσης, δεν της επέτρεψε να μιλήσει, επεξηγώντας της πως από τη στιγμή που ανήκει σε Σύνδεσμο μπορεί κάλλιστα να πάρει το λόγο ο εκπρόσωπος τους ώστε να ακουστούν αυτά που θέλουν να πουν. 

Το γεγονός προκάλεσε ένταση στην αίθουσα με την κυρία να λέει σε έντονο ύφος «Δεν κάνμνεις για Πρόεδρος», αναφερόμενη στον κ. Βότση, με τους τόνους – ευτυχώς - να κατεβαίνουν λίγα λεπτά αργότερα.

BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Κλείνει το κεφάλαιο Ορφανίδη στο ΔΗΚΟ - Οι αιχμές στον Νικόλα - Το «άνοιγμα» στον Αποστόλου και το στοίχημα του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα

Η αποχώρηση του Χρίστου Ορφανίδη από την εκλογική μάχη του 2026 επιβεβαιώνει ρήγματα εντός του ΔΗΚΟ. Το παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία με τον Ανδρέα Αποστόλου, οι σκληρές αιχμές προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο και οι εκκρεμότητες στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE