Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν είναι κέρατο αν πας με άλλον ενώ δεν τα έχετε και απλώς "παίζει" κάτι»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν είναι κέρατο αν πας με άλλον ενώ δεν τα έχετε και απλώς "παίζει" κάτι»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μέσω της διαδικτυακής εκπομπής «Raw House» απάντησε στο ερώτημα για το αν πρέπει να γυρίσεις σε πρώην.

Παράλληλα μίλησε για το «για πάντα» σχολιάζοντας πως πιστεύει στο «για όσο πάει».

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τους πρώην συντρόφους ανέφερε πως αν έχει προδοθεί η εμπιστοσύνη δεν υπάρχει κανένας λόγος να γυρνάς. Εξομολογήθηκε πως η ίδια το έχει κάνει στο παρελθόν, να την προδώσει ο σύντροφός της και να μείνει στην σχέση και τελικά δεν πήγε καλά. «Για ποιον λόγο να γυρνάς σε πρώην;», τόνισε.

«Εγώ δεν πιστεύω στο "για πάντα", πιστεύω στο "για όσο"», συμπλήρωσε απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει το «για πάντα».

Παράλληλα τόνισε πως: «Με τον σύντροφο που είμαι τώρα μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα βαρεθώ ποτέ. Και είμαι κι άνθρωπος που βαριέται εύκολα».

Επίσης, δέχθηκε ερώτηση για το αν θεωρείται κέρατο να πας με άλλον άλλον ενώ δεν τα έχετε και απλώς "παίζει κάτι".

«Όχι παιδιά, δεν είναι κέρατο, δεν τα έχουν», απάντησε.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE