ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Πήγαν για κανό και αγνοούνταν για ώρες - Η επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Πήγαν για κανό και αγνοούνταν για ώρες - Η επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

Απουσίαζαν για ώρες μετά από την αναχώρησή τους με κανό. 

Σύμφωνα με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας (ΚΣΕΔ), την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 και ώρα 17:55 το απόγευμα, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε 2 αγνοούμενα άτομα, τα οποία απέπλευσαν απο τις 15:15 με ατομικά κανό από τη θαλάσσια περιοχή Golden Coast στον Πρωταρά.

Ως εκ τούτου το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ "ΝΈΑΡΧΟΣ ", κινητοποιώντας σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας του Σταθμού Παραλιμνίου, πλωτά μέσα των Ναυαγοσωστικών υπηρεσιών του Δήμου Παραλιμνίου, καθώς επίσης και το Ε/Π της ΜΑΕΠ.

Στο σημείο κλήθηκε επίσης και πεζό περίπολο από την ΑΔΕ Αμμοχώστου για έλεγχο της ακτογραμμής.

Οι 2 αγνοούμενοι, άνδρες ηλικίας 43 και 60 ετών αντίστοιχα, ανασύρθηκαν από ιδιώτη, ο οποίος έπλεε με σκάφος τύπου jet ski στην περιοχή περί τις 19:25.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE