ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπρια τουρίστρια τραυματίστηκε στην Ελλάδα από αδέσποτη σφαίρα – Η συγκλονιστική μαρτυρία της (ΒΙΝΤΕΟ)

Κύπρια τουρίστρια τραυματίστηκε στην Ελλάδα από αδέσποτη σφαίρα – Η συγκλονιστική μαρτυρία της (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νεαρή Άντρια Μικελίδου, η Κύπρια που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα, μέρα μεσημέρι, μέσα στην πόλη των Χανίων, μίλησε για την περιπέτεια της αποκλειστικά στην κάμερα του OPEN TV, ενώ οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν τον δράστη.

Η κοπέλα βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με την θεία της στο κέντρο των Χανίων, όταν από τη μια στιγμή στην άλλη, βρέθηκε αιμόφυρτη στο πίσω κάθισμα, από μια σφαίρα που την χτύπησε.

«Ανοίγω το παράθυρο γιατί δεν δούλευε το air condition. Βρισκόμασταν στην οδό Απoκορώνου. Σε δευτερόλεπτα χωρίς να καταλάβω τι έγινε, νιώθω ένα πόνο και ακούω ένα θόρυβο σαν να ξεφουσκώνει ένα λάστιχο».

Η οδηγός αμέσως πάτησε φρένο και είδε την ανιψιά της τραυματισμένη.

«Σκύβω μπροστά και βλέπω αίματα και παίρνω και τη σφαίρα. Η θεία είναι παιδίατρος, σταμάτησε απευθείας, μου έφεραν νερό και με έφεραν αμέσως στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με το θύμα, η σφαίρα προήλθε από διαγώνια δεξιά, μόλις άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και την χτύπησε στον θώρακα κάτω από το στήθος.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top