Αυτά είναι τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ – Τα νέα πρόσωπα και η… εκκρεμότητα

Αυτά είναι τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ – Τα νέα πρόσωπα και η… εκκρεμότητα

Η Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ενέκρινε τη Λογοδοσία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018/2019.

Επίσης, εγκρίθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2019/2020, 2020/2021, 2021/2022 και 2022/2023.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ αποτελείται από τα ακόλουθα μέλη:

Χάρης Λοϊζίδης (ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας), Ευάγγελος Μούσκος (ΑΕΚ Λάρνακας), Μιχάλης Ππεκρής (Ανόρθωση Αμμοχώστου), Νίκος Νικολάου (Ομόνοια Λευκωσίας), Φώτης Φωτίου (ΑΕΛ Λεμεσού), Φοίβος Βάκης (Απόλλων Λεμεσού), Γιώργος Φαντάρος (Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου), Μιχάλης Μίτας (Δόξα Κατωκοπιάς), Αντώνης Ορθοδόξου (Εθνικός Άχνας), Ευριπίδης Λοϊζίδης (Πάφος FC), Αβραάμ Πιττάκης (ΕΝΠ), Χαράλαμπος Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός Λευκωσίας), Θάσος Παναγιώτου (Ερμής Αραδίππου), Στέλιος Στυλιανού (Αλκή Ορόκλινης), Ιωάννης Τσαγγάρης (εκπρόσωπος Β’ Κατηγορίας), Κώστας Σοφρωνίου (εκπρόσωπος Β’ Κατηγορίας), Μενέλαος Μενελάου (εκπρόσωπος Β’ Κατηγορίας), Φίλιππος Γιαπατός (εκπρόσωπος Γ’ Κατηγορίας) Μιχάλης Χριστοφή (εκπρόσωπος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ).

Εκκρεμεί ο ορισμός του εκπροσώπου του Συνδέσμου Διαιτητών στο Διοικητικό Συμβουλίο της ΚΟΠ.

Νέα μέλη είναι οι Ευάγγελος Μούσκος της ΑΕΚ Λάρνακας που αντικαθιστά τον Κώστα Μιχαηλίδη, καθώς και οι εκπρόσωποι των ομάδων που ανέβηκαν φέτος στην Α’ Κατηγορία, ο Αντώνης Ορθοδόξου του Εθνικού Άχνας και ο Χαράλαμπος Μιχαηλίδης του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE