ΛΕΜΕΣΟΣ: Σήμα κινδύνου από σκάφος που βυθιζόταν – Παιδιά ανάμεσα στους επιβαίνοντες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σήμα κινδύνου από σκάφος που βυθιζόταν – Παιδιά ανάμεσα στους επιβαίνοντες

Περιστατικό με βύθιση σκάφους, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 02/08.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού, στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής 02/08 σκάφος ενοικίασης με 6 άτομα εξέπεμψε σήμα κίνδυνου από τον ασύρματο φωνάζοντας MAYDAY.

Το σκάφος βρισκόταν μπροστά από την Μαρίνα Λεμεσού.

Αμέσως οι Ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 15 εφόσον άκουσαν μετέβησαν με το jet ski στο χώρο μαζί με την Λιμενική Αστυνομία.

Περισυνελλέξαν τους 6 επιβαίνοντες, τα δύο ήταν παιδιά και τους ανέβασαν στο σκάφος της Λιμενικής. Το σκάφος είχε βυθιστεί και οι ναυαγοί ήταν στο νερό.

Το σκάφος ρυμουλκήθηκε από το jet ski.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Η ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας στον Δημοκρατικό Συναγερμό για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Λεμεσού σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο δρόμο προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE