ΛΕΜΕΣΟΣ: Σήμα κινδύνου από σκάφος που βυθιζόταν – Παιδιά ανάμεσα στους επιβαίνοντες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σήμα κινδύνου από σκάφος που βυθιζόταν – Παιδιά ανάμεσα στους επιβαίνοντες

Περιστατικό με βύθιση σκάφους, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 02/08.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ναυαγοσωστικής Μονάδας Λεμεσού, στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής 02/08 σκάφος ενοικίασης με 6 άτομα εξέπεμψε σήμα κίνδυνου από τον ασύρματο φωνάζοντας MAYDAY.

Το σκάφος βρισκόταν μπροστά από την Μαρίνα Λεμεσού.

Αμέσως οι Ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 15 εφόσον άκουσαν μετέβησαν με το jet ski στο χώρο μαζί με την Λιμενική Αστυνομία.

Περισυνελλέξαν τους 6 επιβαίνοντες, τα δύο ήταν παιδιά και τους ανέβασαν στο σκάφος της Λιμενικής. Το σκάφος είχε βυθιστεί και οι ναυαγοί ήταν στο νερό.

Το σκάφος ρυμουλκήθηκε από το jet ski.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE