ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΩΝΕΣ για το «Τάσος Μάρκου» και την κατάσταση του – «Κάποιοι με θράσος μας…»

ΦΩΝΕΣ για το «Τάσος Μάρκου» και την κατάσταση του – «Κάποιοι με θράσος μας…»

Ο τιμ μάνατζερ της ΕΝΠαραλιμνίου, Φώτης Θωμά, το βράδυ της Παρασκευής, λίγες ώρες μετά το φιλικό παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς στο «Τάσος Μάρκου», ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής:

«Έχουμε κουραστεί να φωνάζουμε.. Κάποιοι χθες με θράσος μας είπαν και κακομαθημένους που αν δεν ήταν η ΕΝΩΣΗ από το 1996 να χρησιμοποιεί το Τάσος Μάρκου θα καταντούσε στοιχιωμένο σαν τα Ολυμπιακά έργα της Αθήνας και θα βλαστούσαν δεντρα στις κερκίδες. 23 χρόνια χωρίς 1 € για πραγματική συντήρηση!
Ξεχνάτε κάτι, το γήπεδο δεν είναι της ΕΝΩΣΙΣ είναι δημοτικό στάδιο και πληρώνουν για αυτό οι δημότες. Ας το πάρει όλο ο ΓΣΕ να πετάει δίσκους αφού αυτοί ξέρουν καλύτερα, πήραν 6ηφιο αριθμό χιλιάδων ευρώ για να φτιάξουν το ταρτάν! Αλλά αυτούς η επιτροπή τους είναι εκτός συνόρων.. Βλέπετε έχουμε γίνει μικρή ομάδα τώρα, περιπλανιόμαστε στη Β κατηγορία και δεν σας κάνουμε πλέον περήφανους.. Κάποτε ήταν πρώτα η ΕΝΩΣΗ και μετά το Παραλίμνι. Κάποτε μίλαγες για το Παραλίμνι και σου απαντούσαν για την Ένωση.. Δεν μας αξίζει , δεν σας αξίζει .. Πληρώνουμε παίχτες με τα λεφτά των φιλάθλων και τραυματίζονται στις προπονήσεις ελέω γηπέδων. Ταλαιπωρούμε 3 εργάτες να φυτεύουν γρασίδι στην κόλαση.. Ας το κλείσουμε.. Ας πάμε στο Δασάκι των 2000 κατοίκων που έχουν ιδιόκτητο. Έχουμε κουραστεί… Δεν μας αξίζει…».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top