Ψήνει σουβλάκια σε εξωτικό μέρος της Κύπρου ο Peter Andre – Το… υπονοούμενο στην σύντροφό του – VIDEO

Ψήνει σουβλάκια σε εξωτικό μέρος της Κύπρου ο Peter Andre – Το… υπονοούμενο στην σύντροφό του – VIDEO

Στην Κύπρο βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο κυπριακής καταγωγής τραγουδιστής, μαζί με την οικογένειά του.

Η διαδικτυακή εφημερίδα «The Sun» δημοσίευσε βίντεο με τον Peter Andre και την σύζυγό του, όπου οι δύο τους μαρίναραν τα σουβλάκια, για να φτιάξουν ένα παραδοσιακό γεύμα για αυτούς και τα παιδιά τους.

Ο τραγουδιστής, εξηγεί ότι το χοιρινό χρειάζεται περίπου 30 λεπτά και ρώτησε με… ύφος την σύζυγό του: «Τι μπορούμε να κάνουμε σε 30 λεπτά μωρό μου;»

Η σύντροφός του Emily αφού έπιασε το υπονοούμενο, γέλασε και απάντησε στον Κύπριο τραγουδιστή!

 

Βέβαια, όπως θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο, ενώ ο ίδιος μιλά για τα κυπριακά σουβλάκια, εντούτοις, τα ψήνει με τον ελληνικό τρόπο, πάνω σε καλαμάκι! 

Πάντως, οι δύο τους, μαζί με τα παιδιά, φαίνεται να πέρασαν στιγμές χαλάρωσης σε εξωτικό μέρος της Κύπρου!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE