ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το προφίλ του πανίσχυρου Άγιαξ – Οι μεταγραφές του και η μεγάλη περσινή πορεία

Το προφίλ του πανίσχυρου Άγιαξ – Οι μεταγραφές του και η μεγάλη περσινή πορεία

Οι… συστάσεις δεν χρειάζονται για τον «Αίαντα».

Τον Πρωταθλητή Ολλανδίας Άγιαξ (σε περίπτωση που αποκλείσει τον ΠΑΟΚ στον Γ΄ προκριματικό), έφερε στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ, η κλήρωση των πλέι-οφ του Champions League.

Πρόκειται σίγουρα για τη χειρότερη δυνατή κλήρωση για τους «γαλαζοκίτρινους», αφού ο πανίσχυρος «Αίαντας» προέρχεται κιόλας από μία εκπληκτική σεζόν, όπου εξέπληξε ευχάριστα τους ποδοσφαιρόφιλους με την πορεία του στο Champions League, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού, όταν αποκλείστηκε από τη φιναλίστ του τελικού, Τότεναμ, με γκολ στις καθυστερήσεις!

Παράλληλα, η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ολλανδία μετά από πέντε χρόνια και έκανε το νταμπλ με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Δύο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της περσινής σούπερ πορείας, ο Ντε Λιχτ και ο Ντε Γιόνγκ αποχώρησαν για Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα, όμως οι Ολλανδοί έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, με την απόκτηση παικτών όπως οι Κουίνσι Προμές, Έντσον Άλβαρες, Ραζβάν Μαρίν, Λισάντρο Μαρτίνες και Κικ Πιέρι.

Έδρα του Άγιαξ είναι το «Johan Cruyff Arena», το οποίο πήρε το όνομα του από τον θρυλικό Γιόχαν Κρόιφ που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου και στη συνέχεια εκείνης της Μπαρτσελόνα, και είναι χωρητικότητας 54.990 θέσεων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top