ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θετική εξέλιξη για Νσούε, αναμονή για Καρέκα ενόψει Αούστρια και… απάντηση στις φήμες για Ρομπέρζ

Θετική εξέλιξη για Νσούε, αναμονή για Καρέκα ενόψει Αούστρια και… απάντηση στις φήμες για Ρομπέρζ

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις περιπτώσεις των Νσούε, Καρέκα, Ρομπέρζ, αλλά και για το αν υπάρχει πρόθεση για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν είναι έτοιμος ο Νσούε:

«Ο Νσούε είναι αυτή την στιγμή, σε πάρα πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας από πλευράς φυσικής κατάστασης. Αν είναι αγωνιστικά έτοιμος όμως, δεν το γνωρίζουμε, γιατί είχε μεγάλη αποχή, όμως είναι επαγγελματίας και έχει μεγάλη θέληση για να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Απόλλωνα».

Για την περίπτωση του Καρέκα:

«Ο Νίκολας Καρέκα έκανε προετοιμασία και είναι έτοιμος. Ο λόγος που δεν ήταν στον κατάλογο που δηλώσαμε στην UEFA για τα παιχνίδια με την Αούστρια, είναι γιατί δεν πήραμε ένα απαραίτητο έγγραφο από την Γκρέμιο. Εφόσον όμως, πάρουμε αυτό το έγγραφο τις επόμενες ώρες, θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε αλλαγή και να τον εγγράψουμε λίγο πριν τον αγώνα».

Για το αν υπάρχει πρόταση στον Απόλλωνα, για την απόκτηση του Βαλεντίν Ρομπέρζ:

«Για τον Ρομπέρζ, δεν υπάρχει καμία νεότερη εξέλιξη».

Για το αν θα γίνουν και άλλες μεταγραφές:

«Δεν σκεφτόμαστε τώρα τη μεταγραφική ενίσχυση. Δεν κλείσαμε αυτό το κεφάλαιο, όμως από την στιγμή που έχουμε συνεχώς κρίσιμους αγώνες, θα είναι καλό να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτούς. Ο Πέτρος Κονναφής και ο Σωφρόνης Αυγουστή το χειρίζονται αποκλειστικά αυτό το θέμα και δεν χρειάζεται να βάζουμε περισσότερη πίεση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top