ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έμαθαν αντιπάλους στο Βαντούζ Ζεμπύλα – Κωνσταντοπούλου και Λιοτατής – Χρυσοστόμου

Έμαθαν αντιπάλους στο Βαντούζ Ζεμπύλα – Κωνσταντοπούλου και Λιοτατής – Χρυσοστόμου

Mε τους αγώνες των προκριματικών αρχίζουν την Τετάρτη 07 Αυγούστου 2019 οι δυο από τις τρεις ομάδες μας στο World Tour Star 1 του Βαντούζ στο Λιχτενστάϊν. Οι Έρικα Ζεμπύλα/ Ζωή Κωνσταντοπούλου και Τόνι Λιοτατής/ Γεώργιος Χρυσοστόμου θα επιχειρήσουν να μπουν στο κυρίως ταμπλό από το «παράθυρο» δυο προκριμτικών γύρων.

Οι Ζεμπύλα/ Κωνσταντοπούλου θα αγωνιστούν στον 1ο προκριματικό στις 10:30 το πρωί με τις Σλοβένες Bulc και Zdesar. Εφόσον προκριθούν θα αντιμετωπίσουν στον δεύτερο προκριματικό τη νικήτρια του αγώνα Toti/ Alegretti από την Ιταλία και Staricov/ Dave από το Ισραήλ με προγραμματισμένη ώρα έναρξης τις 17:10 το απόγευμα.

Στους Άνδρες οι Τόνι Λιοτατής/ Γεώργιος Χρυσοστόμου θα αντιμετωπίσουν στον 1οπροκριματικό τους Πολωνούς Kruk και Posnanski. Ο αγώνας είναι ορισμένος στις 16:20 το απόγευμα. Eάν προκριθούν την Τετάρτη εκ νέου, θα αντιμετωπίσουν για μια θέση στο main draw τους νικητές του αγώνα Pala/Sotola από την Τσεχία και Bobrikov/ Mikhalev από την Ρωσία στις 22:00 το βράδυ.

Το δίδυμο Μαριώτα Αγγελοπούλου/ Μανωλίνα Κωνσταντοπούλου που αγωνίζονται στο κυρίως ταμπλό θα μάθουν αντιπάλους την Τετάρτη μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top