ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Σοβαρές διαφωνίες μεταξύ της νεαρής και του δικηγόρου – Παραιτήθηκε ο κ. Πιττάτζης

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Σοβαρές διαφωνίες μεταξύ της νεαρής και του δικηγόρου – Παραιτήθηκε ο κ. Πιττάτζης

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες του ThemaOnline οι οποίες έκαναν λόγο για παραίτηση του συνηγόρου υπεράσπισης της 19χρονης Βρετανής, η οποία ομολόγησε ότι ψευδώς κατήγγειλε ομαδικό βιασμό της από 12 Ισραηλινούς.

Το ThemaOnline πρώτο, αποκάλυψε το βράδυ της Τρίτης (6/8) το ενδεχόμενο ο δικηγόρος της 19χρονης, Ανδρέας Πιττάτζης να παραιτηθεί από την υπεράσπισή της.

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, αναφέρθηκαν και οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Πιττάτζη στην απόφαση αυτή.

Κατά τη διαδικασία της Τετάρτης (7/8) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, όπου η νεαρή Βρετανίδα παρουσιάστηκε για να απαντήσει στην κατηγορία που της απαγγέλθηκε, ο συνήγορος υπεράσπισης της 19χρονης, Ανδρέας Πιττάτζης, ανέφερε ότι αποσύρεται από την υπόθεση λόγω σοβαρών διαφωνιών με την πελάτιδά του, ως προς τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες του ThemaOnline.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 19 Αυγούστου η υπόθεση στην οποία κατηγορούμενη είναι 19χρονη Βρετανίδα που υπέβαλε ψευδή καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού από 12 Ισραηλινούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE