ΚΥΠΡΟΣ: Παραιτήθηκε η Πρόεδρος της Παγκύπριας Συμμαχίας Σπάνιων Παθήσεων

ΚΥΠΡΟΣ: Παραιτήθηκε η Πρόεδρος της Παγκύπριας Συμμαχίας Σπάνιων Παθήσεων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Συμμαχίας Σπάνιων Παθήσεων (ΠαΣΣΠ), μετά από έκτακτη συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (7/8) έκανε αποδεκτή την παραίτηση της Δρος Ανδρούλλας Ελευθερίου από την προεδρία του οργανισμού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η Δρ. Ελευθερίου υπήρξε εκ των ιδρυτικών μελών της ΠαΣΣΠ το 2010 και του κέντρου «Φωλιά» το 2017, προσφέροντας τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων του οργανισμού για την ενημέρωση, υποστήριξη και εκπαίδευση των ατόμων με σπάνια νοσήματα στην Κύπρο, καθώς και την προώθηση της εθνικής στρατηγικής για τα σπάνια νοσήματα».
 
Το ΔΣ, ευχαριστεί δημόσια τη Δρ. Ελευθερίου "για την πολυετή και πολύτιμη της προσφορά στην ΠαΣΣΠ" και της ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στα επόμενά της βήματα.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE