Μεταβαίνει στα Κόκκινα ο Τούρκος ΥΠΑΜ - Σειρά συναντήσεων με Τ/κ «ηγέτες»

Μεταβαίνει στα Κόκκινα ο Τούρκος ΥΠΑΜ - Σειρά συναντήσεων με Τ/κ «ηγέτες»

Έφτασε λίγο πριν τις 9 το πρωί στο παράνομο αεροδρόμιο της κατεχόμενης Τύμπου και αναχώρησε με ελικόπτερο αμέσως μετά για τον χώρο όπου έχει στηθεί το μνημείο Τζενγκίζ Τοπέλ και ακολούθως στα Κόκκινα, ο Τούρκος Υπουργός Αμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Ακάρ συνοδεύεται από τον Αρχηγό του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων Γιασάρ Γκιουλέρ, τον Διοικητή του Στρατού Ξηράς, Στρατηγό Ουμίτ Ντουντάρ, τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας Στρατηγό Χασάν Κουτζουκιούζ και τον Διοικητή του Πολεμικού Ναυτικού, Ναύαρχο Αντνάν Οζμπάλ.

Η επίσκεψη του κ. Ακάρ θεωρείται "επίσημη" και γι’ αυτό το απόγευμα θα έχει σειρά συναντήσεων με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, τον «πρόεδρο» της «βουλής», Τεμπερουκέν Ουλουτσάι, τον «πρωθυπουργό» Ερσίν Τατάρ, τον «αναπληρωτή πρωθυπουργό» και «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι. Το βράδυ θα παρακαθίσει σε "επίσημο" δείπνο

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE