Αεροπλάνο που είχε προορισμό την Πάφο συγκρούστηκε με σμήνος πουλιών – Έκανε αναγκαστική προσγείωση

Αεροπλάνο που είχε προορισμό την Πάφο συγκρούστηκε με σμήνος πουλιών – Έκανε αναγκαστική προσγείωση

Σε σμήνος πουλιών έπεσε αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση Liverpool – Πάφος, αναγκάζοντάς το να επιστρέψει στο αεροδρόμιο απ' όπου απογειώθηκε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το αεροσκάφος απογειώθηκε την Τετάρτη (7/8) στην προγραμματισμένη ώρα, ωστόσο, λίγο αργότερα ο πιλότος ειδοποίησε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ότι είχε συγκρουστεί με σμήνος πουλιών.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης τέθηκαν σε επιφυλακή, ενώ το αεροσκάφος στην συνέχεια επέστρεψε στο αεροδρόμιο και προσγειώθηκε με ασφάλεια.

Η επιστροφή του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο, ήταν προληπτικό μέτρο, τονίστηκε από τον εκπρόσωπο του αεροδρομίου Liverpool.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας επιβάτης δεν διέτρεξε κίνδυνο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένη για την πολιτική ισότητα η Κυβέρνηση - «Τέθηκαν οι βάσεις για το επόμενο στάδιο»

Ικανοποιημένη για την πολιτική ισότητα η Κυβέρνηση - «Τέθηκαν οι βάσεις για το επόμενο στάδιο»

Ικανοποίηση εξέφρασε η κυβέρνηση για το γεγονός ότι στο κοινό ανακοινωθέν προτάσσεται η πολιτική ισότητα, με τρόπο που παραπέμπει σαφώς στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και επαναφέρει το Κυπριακό στις ράγες της συμφωνημένης βάσης λύσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE