Έρχεται με φόρα και θέλει να συνεχίσει το ΣΕΡΙ στην Αρένα! Το ΠΛΑΝΟ του Ιδιακέθ

Έρχεται με φόρα και θέλει να συνεχίσει το ΣΕΡΙ στην Αρένα! Το ΠΛΑΝΟ του Ιδιακέθ

Με μοναδικό στόχο μια… καθαρή νίκη προετοιμάζεται για τον πρώτο αγώνα κόντρα στην Γκεντ (18:30) η ΑΕΚ του Ιμανόλ Ιδιακέθ.

Οι Λαρνακείς θέλουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και μετά το άνετο πέρασμα απέναντι στη Λέφσκι ο πήχης ανεβαίνει. Σίγουρα η Γκεντ δεν είναι ομάδα κατώτερου επιπέδου (το αντίθετο) όμως η ΑΕΚ έρχεται φουριόζα από τα ματς με τους Βούλγαρους και θέλει να επαναλάβει εαυτόν με στόχο να συνεχίσει το εκπληκτικό σερί νικών της στην Αρένα και να βάλει βάσεις πρόκρισης.

Στα θετικά για τον Ιδιακέθ ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα ενώ στη διάθεση του είναι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο επιθετικός Ιβάν Φιόλιτς, οποίος δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές. Ο Τόνιο θα είναι κάτω από τα δοκάρια και τριάδα στην άμυνα οι Μοϊσόφ, Γκονζάλεθ και Τρουγιόλς. Στα δύο άκρα οι Ακοράν και Ραούλ και στη μεσαία γραμμή οι Σάστρε και Κάσες.

Την επιθετική τριάδα θα αποτελέσουν οι Χέφελ, Τρισκόφσκι και Γιάννου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE