ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστάτωση στο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Δύο γάτοι δραπέτευσαν από τα κλουβιά τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναστάτωση στο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Δύο γάτοι δραπέτευσαν από τα κλουβιά τους – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύο καταγγελίες έφτασαν στα γραφεία του «Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου», οι οποίες αφορούν την δραπέτευση δύο γάτων στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, την Παρασκευή (9/8) ένα γατάκι το οποίο ήταν έτοιμο να μεταφερθεί στο αεροπλάνο, ανακαλύφθηκε από την ιδιωτική εταιρεία που ανέλαβε την μεταφορά του ότι δεν ήταν στο κλουβί μεταφοράς.

Μέχρι αυτή την στιγμή (Σάββατο 10/8) ο γάτος δεν έχει ανευρεθεί και η κηδεμόνας κάνει έκκληση για βοήθεια.

Μία ώρα μετά το πιο πάνω συμβάν ακόμα ένας γάτος δραπέτευσε από το κλουβί του. Οι εθελοντές και το προσωπικό του αεροδρομίου ασφαλείας κατάφεραν και τον βρήκαν και τον έβαλαν ξανά στο κλουβί του.

Το Κόμμα για τα Ζώα με αφορμή τα πιο πάνω περιστατικά αναφέρει ότι: «Αυτά τα δύο περιστατικά αλλά και η περίπτωση του άδικου θανάτου του μικρού γάτου Tiny μέσα στους ιμάντες μεταφοράς, αρχίζουν και μας ανησυχούν ιδιαίτερα...»

«Φαίνεται όμως ότι ίσως να υπάρχει πρόβλημα με το προσωπικό είτε των ιδιωτικών εταιρειών ασφάλειας του αεροδρομίου είτε άλλων τμημάτων τα οποία δεν ακολουθούν κάποια πρωτόκολλα όσον αφορά την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Νομοθεσία EU Reg. 2015/1998 όπως επίσης και των συντονισμών τους», συμπληρώνουν. 

«Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους όπως συντονιστούν επιτέλους για να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη που να κερδίζουν όλοι και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ και τα ΖΩΑ, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα διασυρόμαστε ως χώρα με όλα αυτά που συμβαίνουν στα αεροδρόμια μας».

Δείτε τις φωτογραφίες από τα περιστατικά:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top