ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυγουστή: «Μια ομάδα που δεν έχει να χάσει κάτι…» – ΔΗΛΩΣΗ Σαρδινέρο(ΒΙΝΤΕΟ)

Αυγουστή: «Μια ομάδα που δεν έχει να χάσει κάτι…» – ΔΗΛΩΣΗ Σαρδινέρο(ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή, στη συνέντευξη τύπου, πριν το ματς της Πέμπτης (15/08) κόντρα στην Αούστρια Βιέννης. Τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, εκπροσώπησε ο Αντριάν Σαρδινέρο.

Αναλυτικά: 

«Το αυριανό ματς είναι αρκετά δύσκολο. Ξέρουμε ότι θα υπάρχουν δυσκολίες όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να πάρουμε την πρόκριση. Μια ομάδα που δεν έχει να χάσει κάτι θα παίξει πιο ελεύθερα και θα προσπαθήσει για ανατροπή. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και πιστεύω ότι θα είναι καλύτεροι. Ότι άρχισαν στην Αυστρία να το τελειώσουν στο ΓΣΠ και να μην δώσουμε δικαιώματα».

Για το πλάνο στην Αυστρία και πως τι ετοιμάζει για αύριο: «Οι παίκτες πρέπει να δίνουν το 200%. Για το ματς στην Αυστρία αξίζουν συγχαρητήρια. Αν ο αντίπαλος θα έρθει να ρισκάρει εμείς θα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Αν έρθουν να μας αιφνιδιάσουν το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Όποιος νικήσει στην σκακιέρα θα περάσει στον επόμενο γύρο».

ΑΝΤΡΙΑΝ ΣΑΡΔΙΝΕΡΟ:

«Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Κάναμε ένα καλό ματς στην Αυστρία όμως και αύριο θα είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Το κείμενο ανανεώνεται… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top