ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE: Αναγέννηση Δερύνειας – Ανόρθωση 0-4

LIVE: Αναγέννηση Δερύνειας – Ανόρθωση 0-4

Φιλικό αγώνα, με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας, δίνει η Ανόρθωση. Η εξέλιξη του αγώνα από το ThemaSports.com.

To live: 

45′ Δοκάρι για την Αναγέννηση! Στην επαναφορά της μπάλας ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε με υπερένταση την στιγμή που ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας ετοιμαζόταν με κεφαλιά να μειώσει σε 4-1.

32’ΓΚΟΛ 0-4. Ο Ντούρις με ωραία συρτή πάσα βρήκε τον Οκριασβίλι μέσα στην περιοχή, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Μάστρου.

26′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση! Ο Κατσαράβα έκλεψε τη μπάλα από αμυντικό, μπήκε μέσα στην περιοχή, έδωσε στον Οκριασβίλι, ο οποίος μπροστά σε άδειο τέρμα έκανε το 3-0.

24′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση. Ο Μανθάτης έβγαλε τη μπαλιά από τα δεξιά και ο Κατσαράβα με δεύτερη προσπάθεια έπειτα από ασταθή απόκρουση του Μάστρου έκανε το 2-0.

22′ Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για την Ανόρθωση. Ο Οκριασβίλι δοκίμασε το ψηλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την περιοχή, πέρασε ωστόσο ελάχιστα έξω.

14′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση. Φανταστική μπαλιά από τον Κορρέα στον Μανθάτη, ο οποίος έφυγε πίσω από την άμυνα, κατέβασε πολύ ωραία τη μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.

6′ Εκτελέστηκε ένα κόρνερ από τα δεξιά από τον Οκριασβίλι, με τον Βασιλακάκη να κάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, η οποία ωστόσο πέρασε έξω

Aνόρθωση (Κετσπάγια): Παπαδόπουλος, Εγγλεζου, Κορρέα, Κ. Αρτυματάς, Ιωάννου, Βασιλακάκης, Κοφί, Οκριασβίλι, Ντούρις, Μανθάτης, Κατσαράβα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top