ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνε Ουγγαρία για συμμετοχή στους Παγκόσμιους Αγώνες

Πάνε Ουγγαρία για συμμετοχή στους Παγκόσμιους Αγώνες

Στην πόλη Γκαλκαμάκσα της Ουγγαρίας θα βρεθεί από τις 19 μέχρι τις 26 Αυγούστου, η εθνική μας ομάδα κόμπακ, μαζί με 16μελή αποστολή της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου, για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Παγκόσμιους Αγώνες Κόμπακ, που διοργανώνει η Ομοσπονδία της Ουγγαρίας υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC. Την εθνική μας ομάδα θα στελεχώσουν οι διεθνείς σκοπευτές Ντίνος Κωνσταντίνου, Άγγελος Αβραάμ και Κύπρος Κυπριανού, ενώ στους Παγκόσμιους Αγώνες θα αγωνιστούν επίσης 14 σκοπευτές μας στην κατηγορία των ανδρών και 2 στην κατηγορία των σίνιορς. Αρχηγός της κυπριακής αποστολής έχει οριστεί ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ της FITASC, Λουκάς Χάματσος, ο οποίος θα αγωνιστεί επίσης στην κατηγορία των σίνιορς.

Όπως έχει ανακοινωθεί από την Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων, οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τους 800 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 38 χώρες και το επίσημο πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τρίτη 20 Αυγούστου, με την επίσημη προπόνηση, ενώ την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η επίσημη τελετή έναρξης. Οι αγώνες θα είναι τετραήμεροι, από την Πέμπτη 22 μέχρι την Κυριακή 25 Αυγούστου, με τους αθλητές να αγωνίζονται σε 50 δίσκους κάθε μέρα, ενώ οι νικητές σε κάθε κατηγορία θα αναδειχτούν στο σύνολο των 200 δίσκων. Την Κυριακή είναι επίσης προγραμματισμένη για τις 6.00 το απόγευμα, η απονομή των επάθλων στους νικητές και η τελετή λήξης των αγώνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εθνική μας ομάδα του κόμπακ, στις τρεις τελευταίες συμμετοχές της σε δυο πανευρωπαϊκούς (2018 και 2019) και στους παγκόσμιους αγώνες  του 2018, μετρά ισάρθμα αργυρά μετάλλια και ο στόχος είναι να συμπληρώσει «καρέ» μεταλλίων στις κορυφαίες διοργανώσεις της FITASC. Άξιο λόγου είναι και το γεγονός ότι από τα τρία μέλη της εθνικής μας ομάδας, ο διεθνής σκοπευτής μας Ντίνος Κωνσταντίνου ήταν μέλος της εθνικής στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες τόσο του 2018 όσο και του 2019.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top