ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έστειλε ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ μηνύματα η Ομόνοια – «ΚΕΡΒΕΡΟΣ» ο Ουζόχο!

Έστειλε ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ μηνύματα η Ομόνοια – «ΚΕΡΒΕΡΟΣ» ο Ουζόχο!

Άλλο φιλικά παιχνίδια και άλλο επίσημα, όμως μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, η Ομόνοια έστειλε, αν μη τι άλλο, αισιόδοξα μηνύματα στον κόσμο της, από τη χθεσινοβραδινή εμφάνιση της στο Τσίρειο απέναντι στην Κυπελλούχο ΑΕΛ, την οποία κέρδισε με 0-2.

Ο Χένινγκ Μπεργκ είδε αυτά που ήιθελε και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ έκανε και κάποιες δοκιμές που θα τον βοηθήσουν να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του ένοψει του αγώνα της πρεμιέρας με αντίπαλο τη φιλόδοξη και επικίνδυνη Δόξα Κατωκοπιάς στο Μακάρειο.

Βέβαια, ο Νορβηγός τεχνικός είδε και κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν, κυρίως στη μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας, παρότι δεν δέχθηκε γκολ, όμως σίγουρα θα έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία κάποιων παικτών, όπως οι Λούφτνερ κι ο Λέσιακς, ενώ για τον Ουζόχο δεν χρειάζεται να κάνουμε κανένα σχόλιο, αφού πρόκειται για έναν σπουδαίο τερματοφύλακα που μπορεί να εξελιχθεί ως την κορυφαία μεταγραφή της Ομόνοιας φέτος και ήταν εκπληκτικός κόντρα στην ΑΕΛ.

Από εκεί και πέρα, θετική παρουσία είχαν και οι Μποτεάκ, Εζρά και Ορτέγκα, οι οποίοι αναστατάτωσαν αρκετές φορές την άμυνα της Λεμεσιανής ομάδας, παρότι έχουν ακόμα αρκετά περιθώρια βελτίωσης και από ένα σημείο και μετά, έδειξαν σημάδια κούρασης, ενώ αν στην περίπτωση του Μίκου «η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί», τότε αναμένεται να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον επέλεξαν για το «τριφύλλι».

Εν κατακλείδι, η Ομόνοια έδειξε πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο και ο κόσμος της δικαιούται φέτος να ελπίζει πως ήρθε η ώρα για την αγωνιστική «ανάσταση» της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top