ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαραλαμπίδου για ανακοίνωση δικηγορικού: «Προκαλεί την κοινή λογική» - ΕΙΚΟΝΑ

Χαραλαμπίδου για ανακοίνωση δικηγορικού: «Προκαλεί την κοινή λογική» - ΕΙΚΟΝΑ

Λάβρος κατά της γραπτής ανακοίνωσης που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου 17/08 η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Η κυρία Χαραλαμπίδου με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει πως η γραπτή ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου Νίκος Χρ. Αναστασιάδης «προκαλεί την κοινή λογική».

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ διερωτάται γιατί δεν «κινούνται νομικά εναντίον της πρωτογενούς πηγής την οποία θα πρέπει να διαψεύσουν με επιχειρήματα» αλλά θα κινηθούν εναντίον εγχώριων ΜΜΕ.

«Και τα οικονομικά μέσα έχουν και την γνώση και τη δυνατότητα. Κάτι που θα ανέμενε κάποιος να πράξουν από την πρώτη στιγμή αφού θεωρούν δυσφημιστικό το δημοσίευμα. Η απειλή ότι θα στραφούν εναντίον των ΜΜΕ και της Κύπρου θα μπορούσε να πει κάποιος είναι ξεκάθαρη προσπάθεια εκφοβισμού για προστασία της εικόνας εντός Κύπρου και μόνο», αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Χαραλαμπίδου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τοποθετείται ο Συλικιώτης για τις δηλώσεις Προδρόμου: «Αποπροσανατολίζει ο Εκπρόσωπος» - ΕΙΚΟΝΑ

Παράλληλα στην ανάρτησή της κάνει έκκληση στη Δημοσιογραφική οικογένεια «να αντιδράσει και να υπερασπιστεί το αυτονόητο».

«Τέτοιοι εκφοβισμοί και ο τρόπος που γίνονται είναι προσβλητικοί για την ίδια τη Δημοκρατία. Το παρατηρητήριο ζήτησε σχόλιο και αρνήθηκαν να κάνουν .Τώρα αντί να προστατέψουν την χωρά μας ως όφειλαν, απαντώντας δυναμικά στο OCCRP και να εξαλείψουν τις οποίες υπόνοιες απειλούν τα ΜΜΕ της Κύπρου. Καιρός να προβληματιστούμε όλοι...γιατί δεν έπραξαν το αυτονόητο να στραφούν εναντίον του OCCRP του οποίου τα ρεπορτάζ διοχετεύονται διεθνώς και ασχολούνται μόνο με τα έντυπα της Κύπρου», αναφέρει η κυρία Χαραλαμπίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντησε η Κυβέρνηση στα δημοσιεύματα για εμπλοκή του Προέδρου σε ύποπτες συναλλαγές - 'Είναι λιβελλογραφήματα'

Πέραν τούτου, χρησιμοποιώντας τα γραφόμενα της είδησης, όπως μεταδόθηκε στο νησί μας, η κυρία Χαραλαμπίδου παραθέτει απόσπασμα που αναφέρει: «Στην ανακοίνωση, ο κ. Λεμής τονίζει ότι το γραφείο δεν προτίθεται να ασχοληθεί «με τις αθλιότητες των λιβελλογραφημάτων της εν λόγω πλατφόρμας. Είναι όμως πρόθεσή μας να κινηθούμε δικαστικώς εναντίον των όσων μέσα από ψευδείς ειδήσεις και λιβελλογραφήματα, και με καθαρά πολιτικές σκοπιμότητες, θέλουν να πλήξουν την φήμη του δικηγορικού μας γραφείου».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΚΕΛ προς Πρόεδρο: «Οφείλει να απαντήσει πειστικά και όχι να κρύβεται πίσω από σοφιστείες»

«Δηλαδή η πλατφόρμα διεθνώς ας γράφει ότι θέλει, ας διασύρει την Κύπρο μόνο στην Κύπρο να μην γράφει οποιοσδήποτε... έλεος», τονίζει η κυρία Χαραλαμπίδου.

Τέλος η βουλευτής του ΑΚΕΛ, λέει πως «όταν είσαι πολιτικό πρόσωπο όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαντάς πρώτα και ξεμπροστιάζεις αυτούς που σε κατηγορούν και μετρά τους χτυπάς και νομικά. Δεν προσπερνάς τις απαντήσεις και απειλείς μόνο με αγωγές σε βάθος χρόνου».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ειρ. Χαραλαμπίδου: «Δεχόμαστε επιθέσεις για τις καταστάσεις με τον Πρόεδρο» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δείτε την ανάρτησή της:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top