ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ να ‘σαι και μην φοβάσαι!

ΑΠΟΕΛ να ‘σαι και μην φοβάσαι!

Πανέτοιμος για τον αγώνα της Τρίτης (20/08) είναι ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο ΓΣΠ για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αισιοδοξία, πίστη, χαρά. Αυτά είναι τα τρία συναισθήματα που επικρατούν στους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Αυτό δήλωσε και ο Τόμας Ντολ, ο οποίος εμφανίστηκε ευδιάθετος στη συνέντευξη τύπου.

Μπορεί ο Άγιαξ, να είναι το φαβορί, όμως ο ΑΠΟΕΛ, μπορεί για την υπέρβαση. Βέβαια, για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι. Να μην κάνουν το παραμικρό λάθος, και να μην αφήσουν τον «Αίαντα» να κάνει το παιχνίδι του. Πρέπει να κάνει ένα… ποδοσφαιρικό θαύμα.

Σεβασμός υπάρχει, αλλά ποτέ φοβία, καθώς οι γαλαζοκίτρινοι έκαναν πολλούς δυνατούς αντιπάλους να «υποταχθούν» στο ΓΣΠ. Δύσκολο το έργο των πρωταθλητών, αλλά αν πάρει ένα κάλο αποτέλεσμα, κανένας δεν μπορεί να του πει να μην ονειρεύεται. Εξάλλου, όλα τα ωραία αρχίζουν από τα όνειρα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός έμεινε ο τραυματίας Άλεφ, και ο Εφραίμ, με τον Ζοαοζίνιο να είναι στην αποστολή. Οι γαλαζοκίτρινοι, περιμένουν γύρω στις 10-12 χιλιάδες οπαδούς για βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Έφτασαν στη Βηρυτό ΠτΔ - Φον ντερ Λάιεν για το μεταναστευτικό

Στη Βηρυτό βρίσκονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για επίσημη επίσκεψη για το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top