Ολοκληρώθηκε η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου

Ολοκληρώθηκε η συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μία η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο Τρόοδος.

Μετά το πέρας τη συνεδρίασης που κράτησε γύρω στις δυόμιση ώρες, αναμένεται ότι θα ακολουθήσουν δηλώσεις, ενώ οι Υπουργοί θα παρακαθίσουν στη συνέχεια με τις οικογένειές τους στο γεύμα που παραθέτει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η σύζυγός του, Άντρη.

Στη θερινή κατοικία βρίσκονται και οι προεδρικοί επίτροποι και άλλοι στενοί συνεργάτες του Προέδρου

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE