Νέος χωρισμός βόμβα στην showbiz μετά από 22 χρόνια γάμου

Νέος χωρισμός βόμβα στην showbiz μετά από 22 χρόνια γάμου

Αίτηση διαζυγίου από την 7η σύζυγό του, Σον Σαουθγουίκ, κατέθεσε ο Λάρι Κινγκ, μετά από σχεδόν 22 χρόνια γάμου.

Ο 85χρονος παρουσιαστής και η 59χρονη πρώην αγαπημένη του είχαν παντρευτεί τον Σεπτέμβριο του 1997 και έχουν μαζί δύο γιους, τον 20χρονο Τσανς και τον 19χρονο Κάννον.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το «The Blast», ο Λάρι Κινγκ κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου την Τρίτη 20/8  σε δικαστήριο στο Λος Άντζελες, επικαλούμενος ασυμβίβαστες διαφορές ενώ η ημερομηνία χωρισμού αναγράφεται η 6η Ιουνίου 2019.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι υποβάλλει αίτηση διαζυγίου.

Να θυμίσουμε πως ο Λάρι Κινγκ έχει παντρευτεί συνολικά 7 φορές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE