«Οπαδοί των ερυθρόλευκων έσπασαν τη μύτη Ρώσου»

«Οπαδοί των ερυθρόλευκων έσπασαν τη μύτη Ρώσου»

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ ένας παραγωγός του RUPTLY δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού πριν τη σέντρα του αγώνα με την Κρασνοντάρ.

Όπως έγινε γνωστό από ρωσικά ΜΜΕ ένας παραγωγός του RUPTLY δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του Ολυμπιακού πριν τη σέντρα του αγώνα με την Κρασνοντάρ. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ρώσος σε συμπατριώτες του κάποιοι οπαδοί τον πλησίασαν και τον ρώτησαν στα αγγλικά από που είναι.

Όταν δεν έλαβαν απάντηση, του επιτέθηκαν και προσπάθησαν να του κλέψουν την κάμερα και το μικρόφωνο. Πάνω στον καυγά του έσπασαν τη μύτη. Ο παραγωγός ενημέρωσε την αστυνομία για την επίθεση που δέχθηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.