ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αρχίζει η υποβολή δηλώσεων για τις ζημιές - Όλες οι πληροφορίες

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Αρχίζει η υποβολή δηλώσεων για τις ζημιές - Όλες οι πληροφορίες

Το Τμήμα Γεωργίας πληροφορεί το κοινό ότι στις 26/08/2019 αρχίζει η υποβολή δηλώσεων για τις ζημιές που προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 12-13 Αυγούστου, 2019 στις Κοινότητες Πάχνας, Μαλιάς και Κισσούσας, της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα σχετικά έντυπα θα βρίσκονται στα γραφεία των οικείων Κοινοτικών Συμβουλίων και στο Επαρχιακό Γεωργικό Γραφείο Λεμεσού.

Όπως αναφέρεται, οι κάτοχοι ή διαχειριστές των πληγέντων γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων που βρίσκονται στις πιο πάνω κοινότητες, καλούνται όπως υποβάλουν στο Επαρχιακό Γεωργικό Γραφείο Λεμεσού από τις 26/08/2019 μέχρι τις 15/09/2019, ένα έντυπο Δήλωση Ζημιάς ανά Κοινότητα για τα ζημιωθέντα περιουσιακά στοιχεία της γεωργικής εκμετάλλευσής τους.

Με το σχετικό έντυπο θα πρέπει να υποβληθούν ,επίσης, και τα αναγκαία κατά περίπτωση έγγραφα (Αποδεικτικό κατοχής της εκμετάλλευσης, Συμμετοχής του αγροτεμαχίου στο  Σχέδιο Ενιαίας Εκταρικής Επιδότησης για το έτος 2019 ή εγγραφή του διαχειριστή στο Μητρώο Αγροτών, Εγγραφή στο μητρώο κτηνοτρόφων, Εγγραφή στο μητρώο μελισσοκόμων, Άδεια Οικοδομής, Πολεοδομική Άδεια, κ.ά).

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες το κοινό καλείται να επικοινωνεί με το Επαρχιακό Γεωργικό Γραφείο Λεμεσού στα τηλέφωνα 25803906, 25803900 και 25803904.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.