Δυο κουβέντες από Χατζηλούκα και… αποχώρησε

Δυο κουβέντες από Χατζηλούκα και… αποχώρησε

Ο προπονητής της Δόξας Κατωκοπιάς, Λούκας Χ¨ Λούκας, μετά την εντός έδρας ήττα με την Ομόνοια είπε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια της ομάδας. Η Ομόνοια ήταν καλύτερη, συγχαρητήρια στον συνάδελφο, συγχαρητήρια στην Ομόνοια» και ακολούθως σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.