ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον «αέρα» του… ΤΡΕΛΟΥ φαλακρού για νέες ένδοξες στιγμές

Με τον «αέρα» του… ΤΡΕΛΟΥ φαλακρού για νέες ένδοξες στιγμές

Η Ανόρθωση, έχοντας ως προπονητή εκ νέου στον πάγκο της τον πολυαγαπημένο στο μεγαλύτερο (αν όχι σε ολόκληρο) κομμάτι του κόσμου της ομάδας εδώ και αρκετά χρόνια, Τιμούρ Κετσπάγια, ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας από το Τσίρειο Στάδιο.

Η ομάδα της Αμμοχώστου αντιμετωπίζει η ώρα 19:00 την Κυριακή (25-08) την ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Όλοι στην Ανόρθωση ευελπιστούν ότι η πορεία της ομάδας σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν θα έχει σχέση με την περασμένη σεζόν, ενώ αισιοδοξούν ότι θα είναι αρκετά καλύτερη με τιμονιέρη στον πάγκο τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Η αρχή αυτής της νέας προσπάθειας που θα καταβάλει η Ανόρθωση για να βρεθεί στο πιο ψηλότερο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα δεν είναι καθόλου εύκολη.  ΑΕΛ στο Τσίρειο Στάδιο λέει το πρόγραμμα της πρεμιέρας για την Ανόρθωση και σίγουρα το έργο δεν είναι εύκολο πόσο δε ελέω πρεμιέρας αλλά και ελέω του ότι έχει απέναντι της την ομάδα που πήρε το κύπελλο τον περασμένο Μάιο, αλλά είχε και υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ προ μηνός.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πάει στη Λεμεσό με ορισμένα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.  Πρώτο παιχνίδι νέου πρωταθλήματος και η Ανόρθωση σίγουρα δεν θα έχει στην αποστολή τους Παναγιώτη Αρτυματά και Ρενάτο Μαργκάσα.  Μέχρι την τελευταία στιγμή ο Γεωργιανός κόουτς θα περιμένει τον Λόρια.

Αναμένεται ότι στη δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου θα έχει αρκετούς φίλους της Ανόρθωσης, τόσο από αυτούς που μένουν Λεμεσό, όσο και από άλλες πόλεις, για να… σπρώξουν την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια σε ένα ιδανικό ξεκίνημα.

Στην Ανόρθωση βλέπουν στο πρόσωπο του κόουτς Τιμούρ Κετσπάγια τον άνθρωπο αυτόν που μπορεί να κουμαντάρει, να ρολάρει, να οδηγήσει την «Κυρία» ξανά σε ένδοξες εποχές, όταν ο Γεωργιανός ήταν πρώτα παίκτης και μετά προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου, στις περιόδους που οι κυανόλευκοι είχαν αξιοζήλευτη πορεία σε Κύπρο και Ευρώπη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top