ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: Με κάταγμα στην επιγονατίδα ο 29χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ: Με κάταγμα στην επιγονατίδα ο 29χρονος

Τραυματίστηκε σοβαρά στην επιγονατίδα, ο 29χρονος οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/8) στην Ορόκλινη.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, 18χρονος οδηγός που κινείτο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στην προσπάθειά του να εισέλθει σε άλλη οδό, συγκρούστηκε με όχημα 29χρονου.

Ο 29χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημά του και χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί με την βοήθεια της Πυροσβεστικής.

Ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα επιγονατίδας, ωστόσο η κατάστασή του κρίνεται ως εκτός κινδύνου.

Στους δύο οδηγός διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η διευρυμένη διάσκεψη: Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν - Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Στο επίκεντρο η διευρυμένη διάσκεψη: Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν - Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE