Tρίβει τα ΧΕΡΙΑ του ο Κίκης! Aύξησε τη ΡΗΤΡΑ πριν μερικές εβδομάδες

Tρίβει τα ΧΕΡΙΑ του ο Κίκης! Aύξησε τη ΡΗΤΡΑ πριν μερικές εβδομάδες

Ένας από τους καινούργιους παίχτες που ξεχώρισαν στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, είναι ο Καμερουνέζος Ιμπραχίμ Κονέ. 

Ο 25χρονος επιθετικός είχε δείξει από τα φιλικά προετοιμασίας του Εθνικού, ότι είναι «παιχτούρα».

Προχτές στο «διπλό» επί της Ένωσης, τα έκανε όλα. Έδωσε ασίστ και σκόραρε.

Ήταν στην Πορτογαλία, πριν έλθει στο νησί μας, ο Κονέ, η αλήθεια είναι ότι το βιογραφικό του δεν φαίνεται και τόοοο… σο ελκυστικό.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Κίκης Φιλίππου, τρίβει τα χέρια του, επειδή φρόντισε ήδη να… αυξήσει το ποσό της ρήτρας απελευθέρωσης του παίχτη- μετά από τα εντυπωσιακά δείγματα γραφής του παίχτη σε φιλικά παιχνίδια.

Αν συνεχίσει έτσι ο ψιλόλιγνος επιθετικός, θα κάμει… γερή μπάζα τον Ιανουάριο ή το επόμενο Καλοκαίρι. Είναι δεδομένο ότι θα ενδιαφερθούν μεγάλα κλαμπ να τον κάμουν δικό τους.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE