ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντολ: «Τα παιδιά δοκίμασαν τα πάντα» Τι είπε για μεταγραφές

Ντολ: «Τα παιδιά δοκίμασαν τα πάντα» Τι είπε για μεταγραφές

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο «Άμστερνταμ Αρίνα» για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής της Κυπριακής ομάδας, Τόμας Ντολ.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι η άμυνα ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Η ατμόσφαιρα και ο Άγιαξ δεν μας άφησαν και δεν είχαμε ευκαιρία να την δώσουμε στους γρήγορους μας παίκτες όπως στο πρώτο ματς. Επίσης το γκολ που δεχθήκαμε δύο λεπτά πριν το ημίχρονο. Τα παιδιά δοκίμασαν τα πάντα όμως ήταν πολύ υψηλό το επίπεδο. Τέτοιες ομάδες όταν πιάσουν απόδοση και αυτοπεποίθηση όλα είναι πιθανά. Προσπαθήσαμε τα πάντα δώσαμε το 100% και για να νικήσεις εδώ πρέπει να κάνεις την τέλεια εμφάνιση. Ο Άγιαξ ήταν καλύτερος και φάνηκε. Ήταν πιο γρήγοροι, πιο αποφασιστικοί και έπαιξαν και στο πρωτάθλημα. Σήμερα μετά τα πρώτα 25 λεπτά που δεχθήκαμε πίεση δεν βρήκαμε τρόπο να αντιδράσουμε. Δεν βρήκαμε τις ίδιες ευκαιρίες όπως το πρώτο ματς όμως έτσι έχουν τα πράγματα».

Για το Γιουροπα: «Πιστεύω είναι μια μεγάλη στιγμή και αυτή. Θα παίξουμε σε ομίλους. Για εμάς ήταν ο πρώτος στόχος. Μετά το πρώτο ματς αρχίσαμε να ονειρευόμαστε και να πιστεύουμε στην πρόκριση. Τώρα είμαστε κάπως απογοητευμένοι όμως ήταν φανερό ότι ο Άγιαξ το άξιζε. Ελπίζω να έχουμε καλούς αντιπάλους και να κάνουμε καλά ματς».
Για μεταγραφές: Όχι δεν θα κάνουμε μεταγραφή. Έχουμε πολλούς παίκτες. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί όμως όχι. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες μου. Έχω πολλούς καλούς παίκτες. Θα πρέπει να μιλήσετε με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top