ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΟΙΚ.ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Προειδοποιούσε ο γιατρός για την μητέρα – Είχε εξαφανίσει όλα τα μαχαίρια ο πατριός του 12χρονου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΟΙΚ.ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Προειδοποιούσε ο γιατρός για την μητέρα – Είχε εξαφανίσει όλα τα μαχαίρια ο πατριός του 12χρονου

Λεπτομέρειες που αφήνουν συγκλονισμένη την Κυπριακή κοινωνία, μετά την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (29/08), στο Γέρι, όπου μητέρα σκότωσε τον 12χρονο γιό της.

Της Γεωργίας Παππούτα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, η μητέρα πάσχει από διάφορες ασθένειες, σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Το γεγονός ότι πρόσφατα - λίγο πριν διαπράξει το στυγερό αυτό έγκλημα - είχε εξέλθει από νοσηλεία της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, συγκλονίζει, αφού ο γιατρός προειδοποιούσε…

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει στον πατριό του 12χρονου πως πρέπει να εξαφανίσει όλα τα αιχμηρά αντικείμενα που βρίσκονταν εντός της οικίας, αφού η ψυχολογική κατάστασή της την καθιστά επικίνδυνο άτομο. Όπως πληροφορούμαστε, ο Ελληνοκύπριος σύζυγος της, ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού και άδειασε το σπίτι από οποιοδήποτε αιχμηρό ή επικίνδυνο αντικείμενο.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς η 40χρονη από το Καζακστάν, βρήκε τον τρόπο για να διαπράξει αυτό το ειδεχθές έγκλημα.

Με μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος του και με αλλεπάλληλα κτυπήματα με το μαχαίρι στον λαιμό, το 12χρονο παιδί βρήκε φρικτό θάνατο, από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας. «Δύσκολο να γνωρίζουμε πόσες ήταν οι μαχαιριές» ανάφερε αρμόδια πηγή στο ThemaOnline.

Η 40χρονη διακομίσθηκε επίσης τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς με τραύματα στον λαιμό και τα χέρια της προσπάθησε να θέσει τέλος στην ζωή της. Το βράδυ της Πέμπτης (29/08), ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί και αναμένεται στις επόμενες ώρες να ξεκαθαριστεί κατά πόσο βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν ήδη εξασφαλίσει ένταλμα σύλληψης της, το οποίο αναμένεται να εκτελεστεί αναλόγως της κατάστασης της υγείας της.

Υπενθυμίζουμε πως η 40χρονη γυναίκα, πριν μεταφερθεί στις Πρώτες Βοήθειες, ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τους ανακριτές και να παραδεχθεί τα όσα διέπραξε. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top