Τραγωδία στην Ελλάδα - Βυτιοφόρο παρέσυρε και σκότωσε 38χρονο

Τραγωδία στην Ελλάδα - Βυτιοφόρο παρέσυρε και σκότωσε 38χρονο

Ο οδηγός του βυτιοφόρου συνελήφθη και η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τη θανατηφόρα παράσυρση.

Ακόμη ένα τραγικό συμβάν στην εθνική οδό Θήβας - Λιβαδειάς με θύμα έναν νέο άνθρωπο που κινείτο με τα πόδια.

To τροχαίο σημειώθηκε στις 23:00 στο 8ο χλμ από Θήβα - προς Λιβαδειά. Ο 56χρονος οδηγός του βυτιοφόρου, σύμφωνα με το lamiareport.gr, δεν είδε τον 38χρονο, ο οποίος περπατούσε μέσα στο σκοτάδι στην άκρη του δρόμου, έχοντας την ίδια κατεύθυνση με το βυτιοφόρο.

Ο 38χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο οδηγός του βυτιοφόρου συνελήφθη και η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για τη θανατηφόρα παράσυρση.

Από ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παγκόσμιος συναγερμός για την κρίση στη Μέση Ανατολή: Τι σηματοδοτούν οι ιρανικές επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις

Παγκόσμιος συναγερμός για την κρίση στη Μέση Ανατολή: Τι σηματοδοτούν οι ιρανικές επιθέσεις σε αμερικανικές βάσεις

Η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, καθώς το Ιράν τήρησε την υπόσχεσή του για αντίποινα σε αμερικανικές βάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE