ΚΥΠΡΟΣ: Έκανε παράπονο για την Ομόνοια στο «Πού πήγαμε» και έγινε… χαμός! – ΕΙΚΟΝΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έκανε παράπονο για την Ομόνοια στο «Πού πήγαμε» και έγινε… χαμός! – ΕΙΚΟΝΑ

Χρήστης του διαδικτύου, έκανε παράπονο για καφέ που έδειχνε την Ομόνοια και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις!

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω χρήστης του διαδικτύου, παραπονέθηκε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε επισκεφθεί ξανά το εν λόγω καφέ όπου έδειχνε ποδοσφαιρικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ (προκριματικά Champions League) με τον ήχο να είναι στην διαπασών, ενώ το Σάββατο (1/9) ενώ έδειξε και το παιχνίδι της Ομόνοιας με την Νέα Σαλαμίνα δεν υπήρχε περιγραφή αλλά ακούγονταν τραγούδια.

Βεβαίως, το σχόλιο αυτό προκάλεσε την αντίδραση πολλών χρηστών της σελίδας «Πού πήγαμε και δεν μας άρεσε» όπου αναρτήθηκε το παράπονο.

Κυρίως οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ξεκίνησαν τα… γνωστά πειράγματα, ενώ και Ομονοιάτες, τον παρότρυναν άλλη φορά να πηγαίνει γήπεδο, αντί καφέ!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

BEST OF TOTHEMAONLINE