ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψάχνουν προπονητή με καλύτερο «ΠΑΚΕΤΟ» από τον Αυγουστή…

Ψάχνουν προπονητή με καλύτερο «ΠΑΚΕΤΟ» από τον Αυγουστή…

Στις τάξεις του κόσμου, ο κάθε ένας λέει και το μακρύ και το κοντό του, ύστερα από την απόφαση της διοίκησης πριν τέσσερις μέρες να… αποκαθηλωθεί από τον πάγκο ο Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναμενόμενο ήταν να βρεθούν στο στόχαστρο ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης και ο διευθυντής ποδοσφαίρου Πέτρος Κονναφής. Πολύ πιο σκληρή είναι η κριτική εναντίον του τελευταίου, πολλοί οπαδοί θεωρούν ότι το σωστό θα ήταν να δώσει απολυτήριο η διοίκηση και σ’ αυτόν.

Οι Νίκος Κίρζης και Πέτρος Κονναφής, δεν μπορούν βεβαίως να ασχολούνται εκτεταμένα με τα «πυρά» που δέχονται, αλλά δίδουν περισσότερη σημασία στην επιλογή του ανθρώπου που θα διαδεχθεί στον πάγκο τον Σωφρόνη Αυγουστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη λίστα ο Ιταλό-Λίβυος τεχνικός Μπορντίν της Νέφτσι Μπακού

Το σίγουρο είναι ότι δεν ψάχνουν να φέρουν άλλο Κύπριο προπονητή, ή να προωθήσουν άλλον πρώην παίχτη (μερικοί εκτίμησαν ότι θα «έπαιζε» σενάριο τοποθέτησης Κωνσταντίνου Μακρίδη, αλλά φαίνεται ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος να κολυμπήσει τόσο βαθιά).

«Αλμυρός» ο πρωταθλητής με την ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ 

Είναι προφανές ότι ψάχνουν για προπονητή που εργάστηκε σε ομάδες με πρωταγωνιστικές βλέψεις και κουβαλά τη νοοτροπία και το πνεύμα του νικητή. Θέλουν να έχει ακόμα καλύτερο «πακέτο» από τον Αυγουστή, ο οποίος έβαλε την ομάδα σε άλλα καλούπια (ειδικά στην Ευρώπη), σε συνδυασμό με επιθετικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο κάτι… πήγαινε λάθος, ιδιαίτερα στα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ από τον Φεβρουάριο του 2018 κι έπειτα. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους, που οι κυανόλευκοι δεν κατάφεραν να κατεβάσουν από την κορυφή τις δυο προηγούμενες χρονιές, τους μόνιμους πρωταθλητές.

Με όποιον δώσουν τα χέρια οι Κίρζης και Κονναφής, θα του μεταφέρουν ποιος είναι μεγάλος καημός, των χιλιάδων ανθρώπων που υποστηρίζουν την ιδέα του Απόλλωνα. Εννοώντας φυσικά τον στόχο κατάκτησης του τέταρτου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top