ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκε με μαχαίρι, ποτά και αρώματα ο 37χρονος- Κινείτο ύποπτα

ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκε με μαχαίρι, ποτά και αρώματα ο 37χρονος- Κινείτο ύποπτα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε την Πέμπτη 5/9 διάταγμα διήμερης κράτησης εναντίον 37χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής μάχαιρας εκτός κατοικίας και παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο  37χρονος εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης 4/9, από περίπολο της Αστυνομίας να κινείται ύποπτα σε δρόμο στην Πάφο. Αφού ανακόπηκε, ερευνήθηκε και στην κατοχή του εντοπίστηκαν ένα μαχαίρι και οινοπνευματώδη ποτά, αρώματα και ηλεκτρικές συσκευές, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς περιήλθαν στην κατοχή του. Ακολούθως συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE