EΛΛΑΔΑ: 85χρονος σκόρπισε τον πανικό σε λαϊκή αγορά- «Ήταν μεγάλη τύχη που δεν είχαμε νεκρό»

EΛΛΑΔΑ: 85χρονος σκόρπισε τον πανικό σε λαϊκή αγορά- «Ήταν μεγάλη τύχη που δεν είχαμε νεκρό»

Ένας 85χρονος σκόρπισε τον πανικό το Σάββατο 7/9, με απολογισμό τρεις τραυματισμένες γυναίκες, στη λαϊκή αγορά της Ηλιούπολης



Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΣΚΑΙ στις 11 το πρωί ο ηλικίας 85 ετών οδηγός του οχήματος, ενώ κινούνταν επί της οδού Πανουργιά αντί για φρένο πάτησε γκάζι, και πήρε "παραμάζωμα" τα πάντα στο πέρασμά του… Ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στον πάγκο που υπήρχε σε αυτό το σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τις τρεις γυναίκες και να τραυματιστεί και ο ίδιος Άμεσα στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

«Άκουσαν το θόρυβο, κοιτάνε πίσω και ανοίγει ο κόσμος, ευτυχώς και πέρασε (το αυτοκίνητο) μέσα από τον κόσμο, ήταν μεγάλη τύχη που δεν είχαμε νεκρό» τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες στον ΣΚΑΪ. 

Σε βάρος του 85χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αρχικό στάδιο η διερεύνηση της Αστυνομίας για το επίμαχο βίντεο – «Ακριβώς τι διερευνούμε δεν είμαστε σε θέση να πούμε»

Σε αρχικό στάδιο η διερεύνηση της Αστυνομίας για το επίμαχο βίντεο – «Ακριβώς τι διερευνούμε δεν είμαστε σε θέση να πούμε»

Σε αρχικό στάδιο βρίσκεται η διερεύνηση της υπόθεσης, που αφορά στο βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε χθες το απόγευμα στην πλατφόρμα «Χ» και καταγράφει συνομιλίες μεταξύ του πρώην Υπουργού Ενέργειας, Γιώργου Λακκοτρύπη, του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Χαραλάμπους, καθώς και του Διευθυντή του Ομίλου Cyfield, Γιώργου Χρυσοχού, με πρόσωπα που φέρονται ως επενδυτές από την Ολλανδία, δήλωσε την Παρασκευή στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Βύρων Βύρωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE