ΚΥΠΡΟΣ

Σημαντική η παραμονή στην κορυφή

Σημαντική η παραμονή στην κορυφή

Ο Απόλλωνας παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το ισόπαλο 2-2 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και δείχνει την αποφασιστικότητα του για να κατακτήσει τον φετινό τίτλο.

Η ομάδα του Αντόνε κατάφερε να αντιδράσει όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και πλέον απομένουν επτά «τελικοί» μέχρι το φινάλε. Στην ομάδα θέλουν να διαχειριστούν στον καλύτερο δυνατό βαθμό το προβάδισμα ενός βαθμού απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και να παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένη στη συνέχεια.

Η διοίκηση της ομάδας κάλεσε τον κόσμο να μείνει κοντά στην ομάδα (πολύ σημαντική η παρουσία του στο ΓΣΠ) ενώ παράλληλα εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα όσα ανέφερε ο ΑΠΟΕΛ για τη διαιτησία. Κάλεσε μάλιστα την ΚΟΠ να προχωρήσει σε ενδελεχή έρευνα για τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Λευκωσίας.

Το σύνθημα για την επόμενη μέρα, το έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Γιώργος Μερκής, ο οποίος έγραψε:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή και εκεί θα μείνουμε. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που μας βοήθησαν. Επιβάλλεται να γίνει sold out στη δυτική στον επόμενο αγώνα με την Ανόρθωση».

Η προσοχή στρέφεται στον εντός έδρας αγώνα με την Ανόρθωση και είναι ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να πάρουν ανάσες, αν και αρκετοί διεθνείς θα έχουν υποχρεώσεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λειτουργεί θετικά για τον Ρομπέρ που θα καλύψει το χαμένο έδαφος και θα τεθεί στη διάθεση του Αντόνε για τα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top