Το μήνυμα που έστειλαν Μυτίδης και Χάρης Κυριάκου

Το μήνυμα που έστειλαν Μυτίδης και Χάρης Κυριάκου

Σε ρυθμούς Βελγίου κινείται η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών και σήμερα, έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ οι διεθνείς μας Νέστορας Μυτίδης και Χάρης Κυριάκου.

Αμφότεροι, έστειλαν το μήνυμα πως η Εθνική μας θα τα δώσει όλα απέναντι στο Βέλγιο, χαρακτηρίζοντας τον αντίπαλο μας ως μια εξαιρετική ομάδα.

Μυτίδης:

«Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Το Βέλγιο είναι πολύ καλή ομάδα αλλά μπορούμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα πάνω στο πλάνο του προπονητή μας».

Χάρης Κυριάκου:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι παραπάνω μπορούμε. Είναι μια εξαιρετική ομάδα το Βέλγιο αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Θέλουμε να έχουμε βαθμολογικό κέρδος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE