ΘΑΝΑΤΟΣ ΙΟΛΗΣ: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 34χρονος – Ερήμην του η διαδικασία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΙΟΛΗΣ: Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο 34χρονος – Ερήμην του η διαδικασία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπό κράτηση για 4 εβδομάδας, τέθηκε ο 34χρονος Μπράντλεϊ Έντουαρντς, που συνελήφθη από τις Αρχές της Αυστραλίας ως ύποπτος για τον φόνο της Ιόλης Χατζηλύρα.

Η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου την Τετάρτη (11/9) χωρίς ωστόσο να παρουσιαστεί ο 34χρονος, o οποίος αφού συνελήφθη, μεταφέρθηκε στα κρατητήρια. 

Το διάταγμα του δικαστηρίου για προσωποκράτησή, εκδόθηκε ερήμην του.

Στις 8 Οκτωβρίου, αναμένεται όμως να εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου ώστε να ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία.

Ο 34χρονος πλέον, κατηγορείται για φόνο της 26χρονης Αυστραλοκύπριας.

Ο ύποπτος, εντοπίστηκε από την Αστυνομία σε προάστιο της πόλης Lutwyche, έπειτα από πληροφορία που δόθηκε από πολίτες.

Η Αστυνομία είχε δώσει στην δημοσιότητα φωτογραφίες του 34χρονου, οι οποίες λήφθηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. 

Στις εν λόγω φωτογραφίες, ο 34χρονος εμφανίζεται να έχει στην κατοχή του γυναικεία τσάντα, η οποία θεωρείται ότι άνηκε στην 26χρονη Ιόλη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE