Πήγαν να βρουν τον 41χρονο για να λύσουν τις διαφορές τους - Έτσι έγινε το άγριο φονικό - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, με θύμα 41χρονο, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.
Το πρωί ο κ. Τασούλας θα επισκεφθεί τον Τύμβο Μακεδονίτισσας και ακολούθως τα Φυλακισμένα Μνήματα. Και στους δυο χώρους θα γίνει κατάθεση στεφάνων.
Στις 1050 ο κ. Τασούλας θα μεταβεί στη Βουλή όπου θα έχει σύντομη συνάντηση με τον Πρόεδρο του σώματος, Δημήτρη Συλλούρη. Ακολούθως ο κ. Συλλούρης και ο κ. Τασούλας θα προσφωνήσουν την Ολομέλεια της Βουλής.
Το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θα επισκεφθεί το Στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Σωτήριου Σταυριανάκου» της ΕΛΔΥΚ, στη Μαλούντα, όπου θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο.
Στις 1330 θα παρακαθίσει σε γεύμα που παρατίθεται από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Γιώργο Λιλλήκα.
Το βράδυ θα αναχωρήσει από το νησί.
από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




