Την Ολομέλεια της Βουλής προσφωνεί ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελληνων

Την Ολομέλεια της Βουλής προσφωνεί ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελληνων

Την Ολομέλεια της Βουλής θα προσφωνήσει σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος αναχωρεί απόψε από το νησί, ολοκληρώνοντας την επίσημη επίσκεψή του στην Κύπρο.

Το πρωί ο κ. Τασούλας θα επισκεφθεί τον Τύμβο Μακεδονίτισσας και ακολούθως τα Φυλακισμένα Μνήματα. Και στους δυο χώρους θα γίνει κατάθεση στεφάνων.

Στις 1050 ο κ. Τασούλας θα μεταβεί στη Βουλή όπου θα έχει σύντομη συνάντηση με τον Πρόεδρο του σώματος, Δημήτρη Συλλούρη. Ακολούθως ο κ. Συλλούρης και ο κ. Τασούλας θα προσφωνήσουν την Ολομέλεια της Βουλής.

Το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων θα επισκεφθεί το Στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Σωτήριου Σταυριανάκου» της ΕΛΔΥΚ, στη Μαλούντα, όπου θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο.

Στις 1330 θα παρακαθίσει σε γεύμα που παρατίθεται από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Γιώργο Λιλλήκα.

Το βράδυ θα αναχωρήσει από το νησί.

από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE