LIKE ONLINE

Στήνει και η CYTA το 4G της! Πότε με το καλό;

Στήνει και η CYTA το 4G της! Πότε με το καλό;

Στη φάση της υλοποίησης βρίσκεται η εγκατάσταση δικτύου 4G από την Cyta, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, σύμφωνα με την οποία έχουν επιτευχθεί σημαντικότατες εξοικονομήσεις επί του αρχικού προϋπολογισμού για την εγκατάσταση του δικτύου.

Η Cyta αναφέρει ότι η διαδικασία επιλογής αναδόχου ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 2014.

Σημειώνει επίσης ότι η διαδικασία διαβούλευσης μεταξύ του ΔΣ της Cyta, της αρμόδιας Επιτροπής του Οργανισμού, του Εφόρου Αποκρατικοποιήσεων και της Διυπουργικής Επιτροπής, εξελίχθηκε σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και το πλαίσιο του νόμου για τις αποκρατικοποιήσεις και ουδεμία καθυστέρηση σημειώθηκε.

Προστίθεται ότι αποτέλεσμα της εφαρμογής της διαδικασίας αξιολόγησης ήταν πως ο Οργανισμός πέτυχε σημαντικότατες εξοικονομήσεις επί του αρχικού προϋπολογισμού, που προέβλεπε την εγκατάσταση του δικτύου με παγκύπρια κάλυψη.

Τα όσα λέγονται περί απώλειας εισοδημάτων το 2019 δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, διότι, πολύ απλά, η Cyta στο προσεχές διάστημα θα αποκτήσει το δικό της δίκτυο 4G, αναφέρεται.

“Στη Cyta υπάρχει, ήδη, σε εξέλιξη ένα μεγάλο έργο για ολική αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Μέσα στο πλαίσιο αυτό και σε ότι αφορά στην τεχνολογία τέταρτης γενιάς, η Cyta προχωρά με προσεκτικά και σταθερά βήματα. Στόχος μας είναι, αυτό που θα δοθεί στον Κύπριο καταναλωτή, να είναι αξιόπιστο και να μπορεί να υποστηριχθεί στον υψηλότερο δυνατό βαθμό. Πέρα από τα δίκτυα που αποτελούν την υποδομή, έχει ιδιαίτερη σημασία το εύρος και η εξειδίκευση των διαθέσιμων εφαρμογών και υπηρεσιών. Αυτές είναι που δημιουργούν ισχυρή προστιθέμενη αξία και στον τομέα αυτό η Cyta πρωταγωνιστεί, προσφέροντας στους πελάτες της καινοτόμες, αξιόπιστες λύσεις, σιγουριά και αποτελεσματική εξυπηρέτηση” καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top