Πετούσαν μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου - «Απάντησε» με χειροβομβίδα αστυνομικός

Πετούσαν μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου - «Απάντησε» με χειροβομβίδα αστυνομικός

Επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον του αστυνομικού τμήματος Ζωγράφου σημειώθηκε στις 2.40 τα ξημερώματα, από ομάδα περίπου 40 ατόμων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες βγήκαν από τον χώρο της πανεπιστημιούπολης και πέταξαν περίπου είκοσι βόμβες μολότοφ εναντίον του αστυνομικού τμήματος, χωρίς πάντως να τραυματιστεί κανείς ή να προκληθούν ζημιές.

Όπως διαβάζουμε στο ΣΚΑΪ.gr ο αστυνομικός-σκοπός του τμήματος αντέδρασε πετώντας χειροβομβίδα κρότου-λάμψης, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν δύο προσαγωγές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE