Ελληνίδα παρουσιάστρια έβαλε τα γάντια της και ξετρέλανε τους πάντες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελληνίδα παρουσιάστρια έβαλε τα γάντια της και ξετρέλανε τους πάντες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε στην άκρη τα μαγιό -με τα οποία τη συνηθίσαμε το καλοκαίρι-, φόρεσε γάντια του μποξ και μπήκε στο ρινγκ, με… άγριες διαθέσεις!

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες που άφησαν τους followers της με το στόμα ανοικτό.

Και όχι άδικα, βεβαίως, καθώς η ξανθιά καλλονή εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα, με μαύρα γάντια και έτοιμη να… ρίξει νοκ άουτ όποιον κάνει το λάθος να βρεθεί απέναντί της.

«Πάλεψε για αυτό που θέλεις!», σχολίασε η ίδια, χωρίς να χάσει το λαμπερό χαμόγελό της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.