Ελληνίδα παρουσιάστρια έβαλε τα γάντια της και ξετρέλανε τους πάντες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελληνίδα παρουσιάστρια έβαλε τα γάντια της και ξετρέλανε τους πάντες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε στην άκρη τα μαγιό -με τα οποία τη συνηθίσαμε το καλοκαίρι-, φόρεσε γάντια του μποξ και μπήκε στο ρινγκ, με… άγριες διαθέσεις!

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram δύο φωτογραφίες που άφησαν τους followers της με το στόμα ανοικτό.

Και όχι άδικα, βεβαίως, καθώς η ξανθιά καλλονή εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα, με μαύρα γάντια και έτοιμη να… ρίξει νοκ άουτ όποιον κάνει το λάθος να βρεθεί απέναντί της.

«Πάλεψε για αυτό που θέλεις!», σχολίασε η ίδια, χωρίς να χάσει το λαμπερό χαμόγελό της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στις ταυτόσημες απόψεις Κύπρου και Αυστρίας σε πολλούς τομείς αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, μετά από συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του κ. Στόκερ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE